Betalingsachterstand op uw schadeverzekering bij Westeinder Assuradeuren

Het kan gebeuren dat u niet genoeg saldo op uw rekening heeft staan. Dan lukt het ons niet om uw premie te incasseren. U kunt ook een keer vergeten de premie over te maken. In beide gevallen hebt u een betalingsachterstand. Westeinder Adviesgroep stuurt u dan een betalingsherinnering.

Wat kunt u doen bij een betalingsachterstand?

  • Wilt u uw openstaande premie direct betalen? Dan kunt u dat doen via rekeningnummer: NL65INGB0000420994 t.n.v. Westeinder Adviesgroep. Vermeld daarbij altijd uw polisnummer. 
  • Kunt u niet meteen betalen? En hebt u nog geen brief ontvangen van ons incassobureau, Cannock Incasso. Neem dan even contact op met de Westeinder Adviesgroep. Dat kan op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur op (0297) 384 980.
  • Hebt u al een brief van Cannock Incasso gekregen? Dan loopt het contact over uw betalingsachterstand via hen. U kunt hen bereiken van 8.30 tot 17.00 uur op (010) 205 17 60. Zij helpen u dan verder.
  • Heeft u zorgen over uw financiën of heeft u schulden? Tienduizenden mensen met schuldzorgen werden geholpen met gepast advies via geldfit.nl. Doe via geldfit.nl een gratis online test en krijg advies op maat.

Wat gebeurt er als u een betalingsachterstand heeft?

Reageert u niet op onze betalingsherinneringen? Dan loopt uw betalingsachterstand op en lopen de aanmaningskosten op. Uiteindelijk neemt ons incassobureau, Cannock Incasso, het van ons over of eindigt uw verzekering helemaal.

U kunt misschien een betalingsregeling treffen

Lukt het niet om uw premieachterstand in één keer te betalen? Dan kunt u misschien een betalingsregeling met ons treffen. Samen met u stellen wij een betalingsregeling vast. Wij moeten de premie dan wel kunnen incasseren van uw rekening. Als dat niet lukt, vervalt de regeling.

Als uw motorrijtuig onverzekerd is, bent u strafbaar

De Dienst voor het Wegverkeer (RDW) onderzoekt regelmatig of alle geregistreerde motorrijtuigen zijn verzekerd. Is uw motorrijtuig niet verzekerd? Dan krijgt u van de RDW een boete van honderden euro’s. U bent namelijk wettelijk verplicht uw motorrijtuig te verzekeren.

Wanneer stopt de dekking van uw verzekering?

Als u de premie niet betaalt, stopt de dekking van uw verzekering. In de brief staat welke datum voor u van toepassing is. De dekking vervalt dan met terugwerkende kracht. U kunt dus geen claims indienen vanaf het moment dat de premie bij ons binnen had moeten zijn.

U hebt betaald. Wanneer bent u weer verzekerd?

U bent weer verzekerd vanaf de dag nadat wij uw achterstallige premie hebben ontvangen. Dit geldt ook voor uw motorrijtuigenverzekering.

Wilt u voortaan via automatische incasso betalen?

Met een automatische incasso verkleint u het risico dat je een premiebetaling mist.

Zo stelt u een automatische incasso in

Geef dit bij voorkeur telefonisch door. Neem contact op (0297) 384 980 op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef daarin aan dat u voortaan per automatische incasso wilt betalen. Vermeld in uw mail uw volledige naam, uw adresgegevens, uw rekeningnummer en het polisnummer van uw verzekering.